Terug

Vacature


Vacature programmeur

Comfisoft is een snel groeiende startup. Na bijna 2 jaar bouwen en ontwikkelen zijn er inmiddels een tweetal producten live. We zijn klaar om de markt te bestormen! Om dit te kunnen realiseren willen wij ons team nog verder uitbreiden en samen bouwen aan nieuwe apps en onze klanten geven wat zij nodig hebben!

Wij werken vanuit ons kantoor in Aalsmeer maar ook zeker op locatie bij onze klanten. Zo overleggen wij direct met de klant hoe onze software eruit moet komen te zien. Samen met de klant bepaal jij als programmeur dus de functionaliteit van de software.

Ons team ervaren programmeurs heeft veel ervaring in php, mysql, javascript en weet hoe api’s werken. Niet alleen maken wij zonder probleem verbinding met api’s van derden wij hebben ook een eigen api beschikbaar die moet worden uitgebreid!

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken nieuwe collega die ervaring heeft met programmeren en kan werken in een klein dynamisch team. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een van onze applicaties en bouwt niet alleen wat nodig is maar denkt actief mee met de ontwikkeling van ons bedrijf. Je bent full time (40 uur per week) beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Nederlands en Engels beheers je uitstekend. Wij bieden je een uitdagende baan bij een sterk groeiende startup met een bewezen product. Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding.

Doorgroeimogelijkheden in lijn met de ontwikkeling van Comfisoft.

Heb jij interesse en ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via de mail door je motivatie en CV te sturen naar   danny@comfisoft.com. Voor meer informatie kan gebeld worden met Danny Haberer op 020-2108019 .

Samengevat:

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ruime ervaring en kennis van PHP en achterliggende databases (SQL server, MySQL)
  • Aantoonbare en gedegen ervaring met object georiënteerd programmeren
  • Kennis van HTML, JAVASCRIPT en CSS en het is een pre als je kennis hebt van AJAX en SOAP

Eigenschappen:

  • Leergierig, flexibel en resultaatgericht
  • Functioneert goed in teamverband maar bent ook zelfstandig
  • Luisteren naar de klant en dit kunnen vertalen naar acties
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk